felső fejléc
jobb menu reszjobb menu resz
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElvesztett jelszó
Fontos információk 2021. 04. 19-i alsós iskolakezdésről

Fontos információ - Fábián Autó

Tisztelt Szülők!

Mint bizonyára már értesültek róla, 2021.04.19-től csak az iskolák alsó tagozatában kezdődik meg a tanítás, a felső tagozat részére 2021.05.10-ig folytatódik az online oktatás.

Az alsó tagozatos tanulók részére hétfő reggeltől a tanítás a tanév korábbi részében már megszokott szigorú járványügyi intézkedések betartásával folytatódik. (lázmérés stb)

Több szülő kérése és kérdése alapján tájékoztatom Önöket, hogy a 20/2012 (VIII.31) EMMI rendelet 51. par. (c) pontja alapján igazoltnak kell tekinteni a tanuló mulasztását, ha hatósági intézkedés, vagy egyéb alapos indok miatt nem tudott kötelezettségének eleget tenni.

A jelenlegi járványhelyzet alapos indoknak tekinthető.

Tehát ha egy szülő úgy dönt, hogy a járványhelyzet miatt nem jön iskolába hétfőtől alsó tagozatos gyermeke, hiányzását igazoltnak tekintjük, de ez a hiányzás is bele tartozik a 250 órába. Tehát, ha eléri a hiányzás ( igazolt+igazolatlan ) együttesen a 250 órát, osztályozó vizsgát köteles tenni a tanuló.

 

Ha bárki úgy dönt, hogy a járványhelyzet miatt nem engedi alsó tagozatos gyermekét iskolába, akkor azt kérem az érintett szülőtől, hogy iskolánk e-mail címére írásban (boiskola@gmail.com) jelezze, hogy gyermeke a járványhelyzet miatt mikortól meddig nem jön iskolába.

A szülői jelzés alapján a tanuló étkezését az érintett időszakra lemondjuk.

Fontos tudni, hogy a hiányzó alsó tagozatos tanulók részére online oktatás hétfőtől NEM LESZ, hiszen az érintett osztályok számára normál oktatás folyik. A hiányzó tanulók részére a tananyag elsajátítása önállóan, szülői segítséggel történik, mint betegség esetén történő hiányzás esetén.

Kérem a fentiek alapján felelős döntésüket!

Mindenkinek jó egészséget kívánok!

 

Hajós Attila

igazgató

Innen néznek minket
also_lablec