felső fejléc
jobb menu reszjobb menu resz
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElvesztett jelszó
FELHÍVÁS ÁLTALÁNOS ISKOLAI BEIRATÁSRÓL

A BŐI ÁLTALÁNOS ISKOLA IGAZGATÓJÁNAK FELHÍVÁSA  AZ ÁLTALÁNOS ISKOLAI BEIRATÁSRÓL

 

Értesítem az érintett szülőket, hogy a 2020-2021-estanévre a járványhelyzetre való tekintettel, a 7/2020. (III.25.) EMMI határozat értelmében az általános iskolai beíratás a következőképpen alakul:

A Bői Általános Iskola 2020. április 28-ig hivatalból felveszi a körzetébe tartozó azon tanköteles korú gyermeket, aki vonatkozásában nem érkezett jelzés arról, hogy más általános iskola iratták és más iskola felvette.

A felvételről májusban értesítjük a gyermeket nevelő szülőt. A beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására 2020-2021 tanév első napján kerül sor.

Az iskola beiskolázási körzete: Bő, Chernelházadamonya, Gór, Hegyfalu, Mesterháza, Répceszentgyörgy, Tompaládony.

A szülőnek tehát nem kell beíratnia a gyermeket, ez automatikusan megtörténik az Oktatási Hivatal nyilvántartása alapján.

Ha egy körzetünkön kívül lakó gyermeket a szülő hozzánk szeretné beíratni, akkor erre irányuló szándékának bejelentését az iskola igazgatója fogadja. Ezt megteheti a gyermek nevének, a szülő telefonszámának és a kötelező felvételt biztosító általános iskola nevének és címének megjelölésével elektronikus úton 2020. április 26-ig.

-          https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdőlap vagy

-          e-mailen: boiskola@gmail.com vagy

-          telefonon: 94-586014 vagy 30-2356907

Különösen indokolt esetben személyesen 2020. április 15-26-ig. ( Ehhez kérjen előzetesen időpontot!)

Iskolánk körzetébe nem tartozó gyermekek felvételére vonatkozóan 2020.május 21-ig dönt és erről írásban értesíti a gyermeket nevelő szülőt.

 

Hajós Attila

igazgató


Beiratkozás a 2019-2020. tanévre | Kecskeméti Vásárhelyi Pál ...

Innen néznek minket
also_lablec