felső fejléc
jobb menu reszjobb menu resz
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElvesztett jelszó
„KiBŐvítünk”- A Bői Általános Iskola korszerűsítése

Képtalálat a következÅ‘re: „európai unió regionális fejlesztési alap logo”

 

2018| 08 | 26

SÁRVÁRI TANKERÜLETI KÖZPONT

9600 Sárvár, Dózsa György utca 14.

 

Sajtóközlemény                                          

 

„KiBŐvítünk”- A Bői Általános Iskola korszerűsítése

 

A napokban befejeződött EFOP-4.1.3-17-2017-00254 számú projekt célja a Sárvári Tankerületi Központ fenntartásában lévő Bői Általános Iskola korszerűsítése.

A beruházást teljes egészében a Széchenyi 2020 Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program támogatása fedezte. A projekt összköltsége: 39,92 millió forint. A projekt az Európai Unió által visszanem térítendő támogatás.

A mindennapos testnevelés feltételeinek javítása érdekében új szabadtéri sportpálya építésére került sor 42x22-m méretben, aszfaltborítással, kézilabda és teniszpálya vonalazással és kosárlabda palánkokkal, körben labdafogó hálóval, mely nem csak az iskolás, de az óvodás gyerekek és a község lakóinak sportolási lehetőségének is színtere lehet.

Sor került a XXI. századnak megfelelő korszerű, 22 fős nyelvi labor kialakítására.

 

A projekt során megvalósult 4 interaktív tábla beszerzése, a tantermek, szaktanterem és a tanári szoba elavult bútorainak cseréje, továbbá a köznevelési intézményben tanulók és dolgozók biztonságához szükséges fejlesztés (életmentő készülék beszerzése).

 

A projekt megvalósítása 2017 szeptemberében kezdődött, és 2018 augusztusában fejeződött be. A beruházás az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program „ Az állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése” című, európai uniós forrásból működő pályázat keretében valósult meg.

 

További információ kérhető:

 

Kövesdi Andrea pályázati referens

Sárvári Tankerületi Központ

9600 Sárvár, Dózsa György utca 14.

+36-94-795-206

 

Hajós Attila igazgató

Bői Általános Iskola

9625 Bő, Köztársaság tér 32.

94-586014

 

Innen néznek minket
also_lablec